Emme Parsons

Op deze fabulous friday wil ik jullie kennis laten maken met een merk waar mijn hartje heel veel sneller van gaat kloppen! Namelijk Emme Parsons! Dit merk maar prachtige minimalistische lederen schoenen en met name hun sandalen vind ik prachtig!

Eenvoud is iets wat ik enorm kan waarderen in een kledingstijl! Ik draag graag neutrale kleuren en het liefst vrij “simpele” kleding! Natuurlijk springt er soms wel eens wat uit maar minimalistisch is toch wel een stijl die mijn erg aanspreekt! En dus ook qua schoenen! Emme parsons maakt zoals je ziet hele eenvoudige doch mooie ontwerpen en het zomerse gevoel komt gelijk bij mij naar boven!

Ook de schoenen zijn enorm eenvoudig maar erg mooi! Natuurlijk heb je in Nederland nu niet zoveel aan sandalen, maar de opruiming is natuurlijk volop bezig en je kunt niet vroeg genoeg met zomerse aankopen beginnen toch! Zeker als het een ontwerp is dat eindeloos meegaat!

Tip: check vooral eens het Instagram account van dit toffe merk! En zie dan ook hoe zij met elke verkoop proberen terug te geven aan de medemens!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s