De perfecte vakantie schoen

De laatste jaren worden onze vakanties wat actiever en veel avontuurlijker. Daar houd ik met het inpakken van mijn koffer / tas natuurlijk ook rekening mee. Zo wil ik niet te zware dingen meenemen en natuurlijk ook niet te veel.

De laatste vakantie heb ik daarom voor het eerst een paar Palladium schoenen meegenomen. Dit model schoen zul je vast wel herkennen want het merk bestaat al behoorlijk lang en er zijn ontzettend veel verschillende kleuren maar ook modellen.

Ik ben voor mijn vakantie gegaan voor een beige kleur en het traditionele model.

Ik ben echt ontzettend fan van deze schoenen omdat ze echt goddelijk lopen en perfect zijn voor lange afstanden. Daarnaast zijn ze licht van gewicht en ook nog eens makkelijk schoon te maken en te houden.

Wat mij betreft is dit de ideale vakantie schoen voor een actieve vakantie zonder dat je gelijk bergschoenen mee moet nemen.

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s