It’s a wonderful world

Voor iemand die enorm van kerst houdt is het soms best wennen als je op een plek woont waar het ten eerste warm buiten is rond deze tijd van het jaar en de kersttraditie totaal niet hier leeft, want Moslim land.

Ik woon erg graag in Qatar, maar op deze momenten mis ik ons koude kikkerlandje toch wel wat meer hoor! Ik ben ook erg blij dat we nog even naar Nederland gaan vlak voor de kerst! Even de kou (en regen) ervaren en de donkere dagen voor kerst meemaken! Als kind genoot ik hier altijd al van! De sfeer die er dan heerst, zo knus en gezellig! Dat mis ik in Doha zeker wel! Al mag ik absoluut niet klagen, want we gaan straks een dagje naar het strand iets wat hier behoorlijk vaak gebeurt!

Toch wil ik degene die in Nederland zijn graag nog even wijzen op een heel tof evenement wat speciaal voor kerst georganiseerd is!! Namelijk de Sissy Boy Christmas Market!! Deze super leuke markt wordt op 7 en 8 december in Amsterdam gehouden en er zijn nog wat kaartjes over! En nee dit is niet gesponsord, maar ik ben altijd erg enthousiast over alles wat de Sissy Boy organiseert!

Op de site kun je meer informatie vinden over dit evenement!!

En als je nou erg van lichtjes houdt, dan is het ook altijd leuk om in Amsterdam de lichtjes route te lopen of varen!! Onlangs is de 8e editie van the Amsterdam Light Festival alweer begonnen en het blijft een magische (kerst) sfeer geven aan de stad!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie