Supplementen

Zoals jullie vast wel door hebben ben ik veel met voeding bezig en nee dat betekend zeker niet dat ik een echte health freak ben, want chocolade vind ik erg moeilijk om te laten staan! Maar ik probeer wel op te letten wat ik binnen krijg qua vitaminen en mineralen. Wanneer ik een tijdje erg slecht eet (junkfood, snoep en weinig groenten en fruit) dan merk ik dat direct! Ik word moe, voel me mentaal niet fijn, mijn huid ziet er vreselijk uit! Dan weet ik dat ik mijzelf weer wat te veel heb laten gaan.

Omdat ik niet altijd toe kom aan mijn volledige behoefte aan vitaminen en mineralen slik ik zo nu en dan ook wat supplementen! Momenteel is dat nog steeds Davitamon mama en dan de supplementen voor na de zwangerschap natuurlijk. Maar zo langzamerhand wil ik overgaan op de supplementen van Vitaviva!!

Deze supplementen zijn zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Iets wat je zeker niet altijd ziet en wat ook de prijs kan beïnvloeden! Vitaviva bestaat inmiddels alweer 20 jaar en dat zegt mij vaak ook wel wat. Een bedrijf wat al zo lang mee gaat en zich nog steeds ontwikkeld. Wat ik ook fijn vind is dat ze hoge eisen stellen aan hun product! Logisch zou je zeggen want het moet je gezondheid ondersteunen! Ze garanderen bijvoorbeeld een hoge kwaliteit en dosering per supplement. Ze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en elk supplement is wetenschappelijk onderzocht. Je kunt nagaan waar de ingrediënten vandaan komen en wat ook erg fijn is, is dat je heel gemakkelijk contact met hen kan opnemen mocht je vragen hebben!

In Amsterdam weet ik dat je deze supplementen kunt krijgen via Archive Store, maar natuurlijk kun je ook gewoon via de site bestellen! http://www.vitaviva.com

Mijn lijstje is klaar om besteld te worden!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie