Reunited

Half november was het dan eindelijk zover!! Lotte en haar vriend kwamen van hun heerlijke reis naar Zuid Afrika ons op de terugweg in Doha bezoeken!

De eerste dag zijn we gelijk de woestijn in gegaan!! Oh en wat blijft dat toch altijd weer heerlijk om te doen en zeker om vrienden van ons ook te kunnen laten zien! We hebben eerst met de auto lekker wat zandheuvels gepakt en crosste over de duinen heen! Wat op een gegeven moment nog best spannend was, want daar stonden we dan halverwege op de zijkant vast! Omg!! Alle passagiers uit de auto en hoppa mijn man liet de truck naar beneden glijden!

Na een aantal goede heuveltjes afgestormd te zijn was het tijd om lekker bij te komen en te BBQ-en!

Het wonen in Qatar is heerlijk en ik ben maar wat blij dat we het onze vrienden allemaal kunnen laten zien! We hebben nog een aantal toffe plekken in Doha bezocht en hebben heerlijk bijgekletst met zijn allen! Oude herinneringen opgehaald aan onze vorige vakantie met zijn allen in Italië en alvast bedacht waar we volgend jaar met zijn vijven naartoe willen!

Tot snel lieve Lot!

Geef een reactie