Review Ylonn Raka aftershave lotion

Review Ylonn Raka aftershave lotion

Wellicht kennen jullie het merk Ylonn al van de hilarische commercials. Een blonde dame die haarfijn en met een flinke dosis humor uitlegt dat ze geen scheerirritaties meer heeft doordat ze gebruik maakt van de aftershave lotion van Ylonn. Deze commercials zijn serieus gewoon de moeite waard om een keer te kijken want ze zijn echt grappig!

Nu heb ik zelf met name last van scheerirritaties bij mijn bikinilijn. Zeker wanneer je een strakke broek aan doet wanneer je, je net hebt geschoren. Dan gaat het irriteren en jeuken. Niet chill!

Nadat ik een kijkje had genomen op de website besloot ik om een Raka flacon te kopen en het product zelf uit te testen!

Het product was er echt super snel (lees: de volgende dag) en daarnaast krijg je ook een aantal mailtjes toegestuurd waarin wat meer over het product, de werking en het gebruik wordt uitgelegd. Dit vind ik best een goede service aangezien het voor veel vrouwen een nieuw product zal zijn. De flacon en de verpakking zien er netjes en vrouwelijk uit!

In de handleiding is te lezen dat je het product het beste op een ander dagdeel kan gebruiken dan het dagdeel waarin je jezelf hebt geschoren zodat je geen irritatie van het gebruik van het product kan krijgen.

Ik heb het daarom gebruikt net voordat ik naar bed ging zodat het ook de hele nacht goed kon intrekken.

De lotion smeert super makkelijk uit en het ruikt wat meer medisch in plaats van de meeste verzorgingsproducten maar absoluut niet vies!

Ik kan na het gebruik van de Raka aftershave lotion echt zeggen dat het product doet wat het belooft. Ik heb geen last meer van irritaties bij mijn bikinilijn en dat is echt een hele verademing!

http://www.ylonn.nl/products/ylonn_raka_90ml

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

 

Geef een reactie