The Sinner 2

Wie deel 1 gezien heeft weet hoe goed deze serie is en ook deel 2 is van ongekende spanning!!

Ik ben totaal geen held als het gaat om spannende films en series. Meestal vermijd ik alle spannende Netflix series en films omdat ik anders niet kan slapen! Een iets te rijke fantasie heb ik wellicht? Want in een spiegel kijken ‘s avonds laat? Hell no! In het donker door het huis lopen? Nope, mij niet gezien!

Maar enfin ik heb me bij deel 1 van the Sinner om laten praten en daar heb ik totaal geen spijt van gehad! Nu dan deel 2 en alweer ben ik niet weg te branden bij die tv! Oké als het buiten erg lekker is om even te zonnen tijdens de slaapjes van de kleine dan ga ik even naar buiten i.p.v. bankhangen!

Wat deze serie zo goed maakt (naar mijn idee) is dat je continue voor verassingen komt te staan en het plot van elke aflevering leidt tot iets totaal anders dan je verwacht!

Wanneer een jongetje een dubbele moord erkent begint het verhaal en komen er allerlei geheimen boven tafel. Niemand is wie je denkt dat hij is en het dorpje waar men leeft schuilen vele geheimen!

Dus mocht je behoefte hebben aan een goede serie, dan zijn de twee reeksen van the Sinner een echte aanrader!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie