Amey Amsterdam

Sinds enkele weken heb ik de nieuwe Iphone 11. Hier ben ik echt super blij mee en ik ben erg zuinig op mijn smartphones omdat ik er wel wat jaren mee wil doen. Daarom is een goed hoesje voor mij echt essentieel!

Dus toen ik via een Instagram account op het account van Amey Amsterdam was beland werd ik gelijk erg enthousiast.

Amey Amsterdam heeft namelijk iets super slims! Het zijn namelijk smartphone hoesjes aan een ketting / koord. Deze ketting kun je vervolgens om je nek hangen of schuin als een tas. Zo heb je je smartphone altijd dicht bij je zonder dat je continue een tas bij je hoeft te hebben. Want laten we eerlijk wezen. Geen enkele smartphone past tegenwoordig nog in een zak van je jeans.

Daarnaast kwam deze ontdekking perfect uit voor mijn reis naar Zuid-Afrika omdat dit natuurlijk ook ideaal is voor op vakantie. Wanneer je bijvoorbeeld een stuk gaat lopen en je wilt snel een foto kunnen maken.

Amey Amsterdam heeft trouwens een flinke kleur keuze voor de koordjes en ik koos voor de kleur sand. Een kleur die makkelijk te combineren is!

ameyamsterdam.com

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

 

Geef een reactie