Reisblunders

We hebben het vast allemaal wel eens meegemaakt, je hebt die fijne reis geboekt en je verheugt je zo enorm op die dik verdiende vakantie!! De vakantie komt dichterbij en je bent je lekker aan het voorbereiden (waar ik altijd zo enorm van geniet!) en dan is die dag er dat je vertrekt. Tja en bij aankomst… niet helemaal wat je je voorgesteld had!

 Ik heb dit destijds meegemaakt tijdens een van mijn reizen naar New York City! Ik ging samen met mijn moeder en we hadden er zoveel zin in! Ik ging haar laten zien waar ik naar stage gelopen had en waar ik destijds in New York woonde! Na een fijne maar lange reis kwamen we aan in ons hotel, mid town Manhattan! Toen we op onze kamer aankwamen was het niet helemaal zoals we gehoopt hadden. De gootsteen en het bad liepen niet door. Ook liep er een vieze grote kakkerlak! Zo wilde we onze vakantie niet beginnen dus zijn we naar een andere kamer gaan vragen.. na wat opstandigheid is het gelukt en kwamen we gelukkig op een betere kamer terecht!

Wij hadden dus geluk dat we een betere kamer konden krijgen, maar soms is dat natuurlijk niet het geval en kunnen hotels best moeilijk doen!

Tegenwoordig check ik altijd op meerdere sites de reviews van een hotel! En het liefst kijk ik ook even op social media wat andere gasten gepost hebben. Hier vindt je toch vaak betrouwbaardere informatie als het om reviews gaat (althans dat is mijn ervaring!).

Wij hebben verder gelukkig een top vakantie in NYC gehad en ik heb alle leuke plekjes aan mijn moeder kunnen laten zien!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie