Warme wereld

Als je kleintje ter wereld komt dan wordt hij of zij natuurlijk gelijk voorzien van warmte! Fijn op de borst bij mama en in een fijne doek ingewikkeld. Toen ons dochtertje geboren werd kreeg ik haar helaas niet direct op de borst (dat doen ze in Qatar niet als ze via de keizersnede geboren worden) maar ze was wel lekker in haar deken ingewikkeld en had het lekker warm.

Zelf hou ik er enorm van om ‘s avonds mijzelf lekker in een dekentje te wikkelen of een lekker dik vest aan te doen. Zelfs hier in Doha vind ik dat fijn om te doen! Voor onze dochter ben ik op zoek naar een fijne warmte knuffel. Ze houdt enorm van knuffels en lekker troetelen! Zo kwam ik uit bij de knuffels van Senger Naturwelt. Dit Duitse merk worden met de hand gemaakt en sommigen zijn voorzien van een warmte pit!! Heerlijk toch!

Deze heerlijke knuffels worden dus handgemaakt in Duitsland en zijn van natuurlijke materialen gemaakt. Op de site van Senger-Naturwelt kun je dan ook precies terugvinden waar de materialen vandaan komen. Er is zelfs een vegan lijn!

Zelf wil ik graag de (razend populaire) gans voor ons meisje kopen! Het liefst een met pittenzak waar ze lekker mee kan kroelen en een zitzak voor op haar kamertje!

Zijn jullie nieuwsgierig geworden, kijk dan zeker eens op hun Instagram pagina (waar de foto’s vandaan komen) of op de site; http://www.senger-naturwelt.de

 

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie