Rain Dance Botanical Henna haarverf review

Rain Dance Botanical Henna haarverf review

Zoals jullie misschien op de blog al wel gemerkt hebben ben ik steeds meer op zoek naar natuurlijke producten en alternatieven voor de verzorging van mijn haar en gezicht.

Gezien ik van nature niet echt een mooie haarkleur heb verf ik mijn haar dus regelmatig. Ook omdat ik sinds een paar jaar wat grijze vrienden erbij heb gekregen (hallo, granny)!

Dat hoort er natuurlijk allemaal bij maar laat ik liever nog niet in volle glorie zien aangezien ik nog niet eens 30 ben. Dus toen ik laatst op het Instagram account van Geknipte Bonen een nieuwe natuurlijke henna haarverf zag was ik gelijk benieuwd!

Iedereen kent henna van vroeger wel, de roodachtige haarverf die je er nooit meer uit kreeg en die absoluut niet samen ging met “chemische” haarverf. En dat is natuurlijk niet erg aantrekkelijk.

XBtbpnV5fcMhfvmpGKrb0cC0YFYnjVeVLXWOb9Oy

Maar deze Rain Dance Botanical Henna haarverf heeft dat nadeel niet en er is keuze uit 12 verschillende kleuren zodat het bij jouw wens of kleur aansluit. Perfect!

Daarom heb ik een afspraak gemaakt bij Geknipte Bonen en is mijn haar geverfd met Rain Dance Botanical Henna.

In vergelijking met traditionele kleurbehandelingen verschilt deze behandeling op meerdere punten. De verf wordt namelijk ingezet op net gewassen nat haar en daarnaast moet de verf warm worden ingezet en moet het ook warm intrekken. Persoonlijk vind ik dit een erg prettig gevoel!

Daarnaast merk je ook aan de geur dat het natuurlijke verf is omdat het mij heel erg aan brandnetel thee doet denken. Absoluut niet vies maar niet die frisse geur van normale haarverf.

Naast het feit dat de verf mooi dekkend is blijft het 30 wasbuurten zitten en vervaagd het langzaam zodat je ook geen uitgroei gaat zien.

Rain Dance Botanical Henna haarverf review

Ik ben persoonlijk positief verrast door het resultaat maar ook door de behandeling. Deze was ontzettend ontspannend en de kleur ziet er echt super mooi en natuurlijk uit.

Ik ben er super blij mee!

http://www.artego.care/nieuws/2019/rain-dance-botanical-henna

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie