Pots and plants

Naar mate ik ouder word kan ik steeds meer genieten van groen om mij heen (wat overigens best lastig is waneer je in een land als Qatar woont). In mijn ouderlijk huis hebben we een heerlijke tuin met enorm veel groen! Mijn moeder haalt de planten dan ook graag naar binnen toe en daar waar ik daar eerst totaal geen oog voor had vind ik dit nu steeds mooier worden.

In ons huis staat momenteel 1 plantje een beetje zielig in een hoekje en daar moet toch wel verandering in komen! Voor in onze woonkamer zou ik graag een aantal grote mooie planten willen kopen en daar horen natuurlijk ook mooie potten bij!

“The bigger the better” zullen we maar zeggen! Deze grote potten met kolossale planten erin laten de ruimte naar mijn idee vaak groter lijken! Iets wat ik enorm mooi vind.

Maar omdat we ook veel riet in ons huis willen verwerken zijn manden natuurlijk ook erg tof om als plantenbak te gebruiken! Zeker voor ons balkon zou ik dat gaaf vinden. Zeker omdat we ons huisje ook in de bohemien sfeer willen inrichten!

Een super simpele en toch heel lichte manier van decoreren! Ik denk ook zeker bij de witte vloer die wij thuis hebben dat manden erg mooi zouden staan!

Het ophangen van planten zie je tegenwoordig ook steeds meer! Zeker de “air” planten zijn perfect om bijvoorbeeld in een mand aan het muur te hangen! Ze hebben weinig verzorging nodig en kunnen tegen een droog klimaat! Perfect als je wellicht vergeet ze eens water te geven (wat mij nog wel eens wil overkomen).

Houden jullie ook van planten in huis?

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie