The thing about Pam podcast

Zoals jullie misschien al wel weten vind ik het echt super fijn en ontspannend om naar podcasts te luisteren. En ik vind de waargebeurde crimi verhalen het meest interessant omdat het intrigerend is en omdat je erg graag wilt weten hoe een verhaal gaat aflopen.

Dus ik kijk regelmatig op Spotify of ik zoek online naar goede nieuwe en spannende podcasts die de moeite waard zijn om te luisteren.

Laatst heb ik weer een podcast geluisterd via Spotify die absoluut de moeite waard is om te luisteren omdat het bijna een boek lijkt, zo bizar is het. Maar dit bizarre verhaal is waargebeurd en tijdens het luisteren kun je, je oren amper geloven.

dateline_pam-banner-2x1_d64c22cdfafe6e7c1a3fa6271dd4a0a2.focal-758x379

Het verhaal begint bij de man Russ die na een avond met vrienden zijn vrouw Betsy dood op de vloer van hun keuken vindt in een heleboel bloed. Hij belt hysterisch de hulpdiensten op maar Betsy is helaas al overleden.

Russ wordt verhoord door de politie maar wordt pas een verdachte van de moord op zijn vrouw wanneer de politie met Betsy’s vriendin Pam heeft gesproken die nogal wat verontrustende dingen vertelt. Maar is Pam wel eerlijk?

Deze podcast is echt een enorme aanrader en je wilt alle afleveringen achter elkaar luisteren.

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie