Het interview met Lisa van Milo Boots

Zoals vele dames met mij, ben ik helemaal gek op schoenen. Je hebt zo veel keuze en er is zo veel moois! En nog het meest houd ik van unieke en handgemaakte pareltjes. Dus toen ik de laarzen van Milo Boots voor het eerst zag was ik op slag verliefd!

Milo Boots is namelijk een TE gek cowboy laarzen merk. Het unieke aan het merk is dat alle laarzen door één familie in Mexico met de hand worden gemaakt. En dat maakt het merk nog specialer!

2018_12_20-MiloBoots-afbeelding-1500x1296px

Milo heeft verschillende modellen met allerlei kleur combinaties zodat er voor iedereen wel een perfect model te vinden is! En dit fantastische merk is ook nog eens eigendom van een hele inspirerende dame. Genoeg reden om de eigenaresse Lisa de hemd van het lijf te vragen!

Lisa is een super energieke meid die altijd ”aan” staat! Ze is opgegroeid in Zandvoort met haar eeneiige tweelingzusjes en met haar moeder. Toen ze twintig was begon het te kriebelen en besloot ze te verhuizen naar Mexico om te werken in de toeristenbranche. Uiteindelijk heeft ze heeft vier jaar gewoond!

In Nederland heeft Lisa nog een opleiding tot stewardess gevolgd maar ze kwam er toch achter dat dit het niet helemaal voor haar was. Gelukkig voor ons!

Want op één van haar trips naar Mexico kwam ze op aanraden van haar schoonmoeder uit in een klein dorpje bij een familie die zelf cowboy laarzen maakte. Ze scoorde drie fantastische laarzen en hier kreeg ze zoveel complimenten over in Nederland dat het idee voor Milo Boots al snel geboren was. Met behulp van haar moeder, oom, haar familie en haar vriendje besloot ze om een eigen merk te starten en dat is heel goed gelukt!

miLoBoot.png

Lisa was altijd al gek op schoenen, waarschijnlijk een familie trekje omdat haar moeder ook een flinke collectie schoenen heeft en het daardoor met de paplepel is ingegoten. Maar ze had nooit het idee om ooit een eigen laarzen merk op te richten en dat maakt het des te leuker dat een samenloop van omstandigheden tot zo iets moois heeft geleid.

Haar inspiratie haalt Lisa uit tijdschriften, Social Media en met name uit mensen, vooral de mensen die dicht bij haar staan. Zo ook haar moeder. Een dame met een geweldig gevoel voor stijl en dat is niet zo gek aangezien ze ook een fashion opleiding heeft gevolgd. Ze belt Lisa dan ook regelmatig met nieuwe ideeën! Super leuk!

Het allerleukste aan het hebben van een eigen merk is de waardering die Lisa krijgt van klanten. Of als ze bijvoorbeeld haar laarzen op TV voorbij ziet komen of een reactie van een enthousiaste klant. Dit deelt ze vervolgens ook gelijk met de leverancier in Mexico!

De focus voor Milo Boots ligt vooralsnog op Nederland. Het neerzetten van de webshop en om er hier een succes van te maken. Maar om op een dag uit te breiden naar het buitenland is zeker een van de plannen. Hoe leuk is het als er vrouwen aan de andere kant van de wereld in Milo Boots lopen!

Het hebben van een eigen merk is hard werken. Zo heb je geen normale werkdagen en gaat het altijd door maar voor Lisa is dit het absoluut waard! En voor alle meiden die ook met een idee rondlopen heeft ze ook een goede tip, ga ervoor! Want het is beter om ergens later spijt van te hebben dan voor altijd rond te blijven lopen met de gedachte: had ik maar. En daar ben ik het volledig mee eens! Zorg er daarnaast voor dat je, je plan goed uitwerkt en dat je overzicht houdt!

Je kunt deze fantastische laarzen trouwens bij verschillende winkels kopen (zie de website voor de verkooppunten) en binnenkort komt de webshop van Milo Boots ook online!

Gaat dat zien!

http://www.miloboots.com
http://www.instagram.com/milomxboots/

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie