Pazzi Amsterdam

Italiaans eten is en blijft toch fantastisch en ik krijg er eerlijk gezegd nooit genoeg van! De overheerlijke pasta’s, de simpelheid van de gerechten en natuurlijk de fantastische wijnen! Wijnen, wijnen, wijnen!

Nu zijn er in Amsterdam heel veel goede pizzeria’s en Italiaanse restaurants te vinden maar nu moet ik jullie bekennen, vol schaamte dat ik dus nog nooit bij de pizzeria bij mij om de hoek ben geweest. Pazzi Amsterdam. En dat terwijl ik er alleen maar fantastische verhalen over hoorde.

Tijd om er zelf dus een keer te gaan eten! En dit was het perfecte restaurant om samen met mijn ouders naartoe te gaan. De kaart is erg eenvoudig met lekkere bij & voorgerechten en natuurlijk een selectie van heerlijke pizza’s.

IMG_5086

Wij begonnen met een borrel en met de ”borrelplank” Antipasto Misto voor twee. Een mega aanrader vol met allerlei lekkere dingen zoals gegrilde paprika, vitello tonnato en kaas.

Daarna was het natuurlijk tijd voor pizza. Ik koos de Tartufo pizza waar uiteraard truffel op zat. Mijn vader ging voor de tonijn pizza en mijn moeder voor de Piccante. Stuk voor stuk aanraders!

IMG_5087.jpg

Wat mij betreft kan ik een nieuwe favoriete pizzeria aan mijn lijstje toevoegen en dat op steenworp afstand van waar ik woon! Lucky me.

Je kunt er trouwens niet reserveren maar het is of het wachten waard of kom juist wat eerder of wat later op de avond zodat je sneller een plekje hebt!

http://www.pazziamsterdam.nl/

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie