Bruin in je huis

Afgelopen vrijdag vertelde ik jullie al dat ik enorm van “nude” tinten in je huis ben gaan houden, maar ook een bruine kleur vind ik tegenwoordig erg mooi! Daar waar ik dat vroeger echt een vreselijke kleur vond kan ik deze nu zeker wel waarderen!

Vaak denk je bij bruin in je huis direct aan een cognac kleur bank of stoel of juist aan een houten meubel. Dat kan ook enorm mooi staan, maar de bruine tinten zijn op veel meer manieren in je interieur te verwerken natuurlijk en zelfs een bruine muur kan erg mooi zijn!

In eerste instantie lijkt dit erg heftig, althans dat vond ik maar hoe langer ik naar deze voorbeelden kijk des te gaver ik het eigenlijk vind!

Nou moet ik zeggen dat ik bruin voor bijvoorbeeld op bed toch wel het mooiste vind hoor en een kussen op de bank mag van mij ook wel deze kleur hebben!

Al is natuurlijk een zo’n muur op je slaapkamer ook wel erg tof! Of toch maar zo’n leren cognac kleur bank aanschaffen dan maar?

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie