Nude it up!

Over de afgelopen jaren ben ik steeds meer van nude tinten gaan houden! Dit begon met het kopen van wat nude lippenstiften en nagellak en werkt zich tegenwoordig ook uit in mijn kleding en interieur stijl! Ik word er enorm blij van als ik deze tinten in het huis kan verwerken! Ze zorgen er naar mijn idee voor dat je nog meer licht en ruimte creëert!

Met name een oude kleur voor op de muur vind ik enorm mooi. Zoals je op de foto’s kunt zien geeft dit zo’n mooi ruimtelijk gevoel! Mooie planten erbij, beddengoed en klaar!

Ook in ons huis probeer ik deze tinten in het interieur te verwerken en ik moet zeggen I like it! Zeker omdat we grote ramen naar het balkon hebben en we hier natuurlijk veelal zand om ons heen hebben “blenden” we mooi in om het zo maar te zeggen!

Ook in mijn kledingkast beginnen deze kleuren steeds meer ruimte te krijgen en samen met het vele zwart wat er al in hangt!

En houden jullie ook van deze tinten in huis?

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Een gedachte over “Nude it up!

Geef een reactie