Wobbel

Hebben jullie al van de Wobbel gehoord? Ik ben hier namelijk enorm enthousiast over en kan niet wachten tot de onze hier thuis staat!

Voor ons dochtertjes verjaardag wilden wij oa graag een Wobbel hebben en deze heeft ze super lief van haar oma gekregen! Hij ligt momenteel nog in Nederland maar binnenkort komt deze naar Doha toe en dan kan ze er lekker mee spelen!

Nu zullen sommigen zich af vragen “wat in godsnaam is een Wobbel?” En ondanks de schattige naam kan ik me goed voorstellen dat je geen idee hebt wat je hiervan moet maken! So let me show you!

Dit is een Wobbel! Een fijn “balans” bord waar je op veel verschillende manier enorm veel plezier van kunt hebben! Zoals de eigenaren op hun site aangeven stellen voornamelijk volwassenen de vraag “wat kan je met een Wobbel?” Kinderen daarentegen weten precies wat ze ermee moeten doen en hun creativiteit wordt direct geprikkeld! Dat is ook de bedoeling!

Creativiteit en balans, de twee woorden die centraal staan bij de Wobbel! Een aantal voorbeelden, je kan de Wobbel gebruiken als brug voor je auto’s, of als relax plekje waar je met je dekentje kunt chillen. Je eigen schommel of wat dacht je van klim en klauter bord?

Zelf heb ik al vaak genoeg kinderen hiermee zien spelen en ik vond het dan altijd zo leuk om te zien hoe creatief zij hiermee waren! Daarom wilde wij er ook een voor onze dochter! Ze houdt enorm van ontdekken en maakt van de meest simpele dingen een heerlijk spel! Dat stimuleer ik graag!

Neem vooral eens een kijkje op http://www.wobbel.eu als je nieuwsgierig bent geworden!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s