Tribe Dubai

In het leuke straatje dat we per ongeluk in Dubai ontdekte kwamen we een dromerig mooi winkeltje tegen, namelijk Tribe Dubai.

Dit pareltje is een echte ontdekking voor alle bohemian lovers! Rotan daybeds, rieten lampenkappen, mooie kussens, rotan spiegels en noem maar op! Je kunt het hier allemaal vinden!

 

Zelf hebben wij twee ontzettend mooie lampenkappen gekocht waar we enorm blij mee zijn! Maar ik moet zeggen we moesten ons beide goed houden om niet nog meer voor ons huisje te kopen!

Gelukkig moesten we nog met het vliegtuig naar huis en moesten we ons aan de kilo’s houden anders denk ik dat we de hele winkel geplunderd hadden! Oeps!

Nu zul je wellicht denken “tja wat moet ik met een winkel in Dubai..” maar ze hebben ook een fijne webshop en they deliver world wide!

Het personeel wat bij Tribe Dubai werkt vond ik overigens erg aardig en attent! We hadden een doos nodig om de lampenkappen van Dubai mee naar Doha te kunnen krijgen. Helaas hadden zij geen doos voor ons, maar dat weerhield ze er niet van om er toch een te regelen! De verkoopster is alle winkeltjes in de buurt af gegaan en heeft een doos gevonden en ervoor gezorgd we deze producten goed mee het vliegtuig in konden nemen!

Ons huisje wordt langzaam ons bohemian paleisje! Houden jullie ook zo van deze stijl?

Nieuwsgierig? Check dan http://www.tribedubai.com

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie