Netflix aanraders in de maand november

We moeten er maar weer aan gaan geloven. Korte koude en regenachtige dagen! Niet echt een pretje maar des te fijner om van je woonkamer een knusse bedoeling te maken en heerlijk Netflix op te zetten!

The Irishman
the-irishman-de-niro-pacino

Jeetje wat kijk ik al lang uit naar deze film en op 27 november is het dan eindelijk zover. En waarom kijk ik hier zo naar uit? Het is een film van Martin Scorsese en met de grootheden Robert de Niro en Al Pacino in de hoofdrollen. Het zou je niet verbazen dat het een film is met een misdaad / maffioso randje.

Molly’s Game
JCN-MollysGame_003b

Deze film staat sinds enkele weken op Netflix en ik ben enkele jaren geleden naar de premiere geweest omdat het bedrijf waar ik toen werkte de campagnes voor deze film heeft gemanaged. Super toffe ervaring!

Het is een waargebeurd verhaal over Molly. Een dame die op hoog niveau topsport heeft uitgeoefend maar door een blessure en een val gedwongen was te stoppen. Vervolgens heeft Molly zich gestort op de poker wereld en werd een van de bekendste organisators voor de A-List.

Definitely, maybe
14mayb600
Deze film blijft een gouden oude en het is een ontzettende romcom met Ryan Reynolds in de hoofdrol. Ryan is een vader die in scheiding ligt met zijn vrouw wanneer zijn dochter hem vraagt naar het verhaal hoe haar ouders elkaar ontmoet hebben. 

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie