Dirty Thirty

Begin november is het zover dan word ik alweer 30! Weer een nieuwe mijlpaal in mijn leven! Er zullen er vele zijn die wellicht toch wel even moeten slikken omdat ze hun twintiger en vaak redelijk onbezonnen jaren achter zich laten. Er wordt meer van je verwacht nu, je leven zou toch wel redelijk op orde moeten zijn (wat dat dan ook mag inhouden) vele hebben of starten een gezin, vele zullen een eigen huisje hebben.

Zelf ben ik stiekem wel blij met de levensfase en leeftijd waar ik nu in zit en in kom! Als tiener wist ik vaak stiekem van mijzelf dat die levensfase niet zo bij mij paste. Extreem uitgaan heb ik nooit gedaan, vakanties naar bijvoorbeeld Loret de Mar trokken mij absoluut niet. Ik vond op mijzelf gaan wonen toen ik 17 jaar was enorm spannend en ondanks dat ik in een keldertje ergens in Amsterdam West een plekje had wist ik al wel dat ik het heel fijn zou vinden ooit mijn eigen huisje boompje beestje te hebben!

En nu zoveel jaar laten word ik dan dus bijna 30, ben ik getrouwd en hebben we ons eerste kindje! Oftewel mijn drang naar mijn huisje boompje beestje is werkelijkheid geworden en ik voel mijzelf er prettiger in dan ooit! Ken je nog die jaren als puber dat je eigenlijk geen idee had van wat je wilde, ik wist dat ik naar een dansacademie wilde maar verder had ik eigenlijk geen idee. Als ik ook terug kijk naar die foto’s, oh my haha. Laat ik het zo zeggen mijn kledingkeuze was niet bepaald mooi!

In de jaren dat ik op mijzelf woonde in Amsterdam heb ik enorm veel meegemaakt. Mooie momenten, maar ook hele heftige. Ik ben afgestudeerd, heb mijn man ontmoet, veel vrienden gemaakt en super leuke momenten meegemaakt!

Nu op naar de dirty thirty! Ik ben benieuwd wat deze levensfase allemaal met zich mee gaat brengen! Maar laat de dertiger jaren maar lang duren, want 40 is my scary age!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

 

Geef een reactie