Flared broekjes voor je mini

Yes, ik geef het eerlijk toe. Ik heb een zwak voor kindjes met flared broekjes. Dit staat zo ongelofelijk schattig! Are you with me?

Sowieso is het aankleden van je mini, of de mini’s van je vriendinnen natuurlijk ontzettend leuk om te doen. Alles in zo een klein maatje is altijd leuker, liever en schattiger. Perfect om jezelf lekker op uit te leven als je kleine dat ook leuk vindt!

Helaas zijn mijn eigen benen echt ultra kort (lengtemaat 30 dames). Dus helaas heb ik nog geen flared broeken gevonden die mij goed staan op mijn Levi’s flared jeans na natuurlijk. Gelukkig voor mij heb ik een ultra cute nichtje en kindjes van mijn vriendinnen die er leuk uitzien in letterlijk alles! En die voor mij dus flared broekjes kunnen dragen. Win – win!

Daarom wil ik graag het volgende Instagram account met jullie delen:
http://www.instagram.com/broekies_amsterdam/

IMG_4974

Dit is namelijk het Instagram account van de zussen Linde & Heike die dus flared broekjes op bestelling maken voor kids! Hoe leuk is dat! Op het Instagram account zie je welke stoffen er beschikbaar zijn en door middel van een DM kun je een bestelling plaatsen of vragen stellen.

Te leuk!

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Een gedachte over “Flared broekjes voor je mini

Geef een reactie