Dubai pt 2

Onlangs waren we een paar daagjes naar Dubai met ons gezinnetje! Vrienden van ons wonen hier en we konden niet wachten om hun huisje te zien en nog belangrijker om hun lieve dochtertje te ontmoeten!

We zijn vlak voor het weekend erheen gevlogen en die was helaas een iets wat langere route dan normaal door de blokkade tussen oa. Qatar en de UAE, maar alsnog prima te doen! Na een tussenstop in Muscat en even voor mijn gevoel terug te zijn gegaan in de tijd (het vliegtuig waar we in vlogen van Oman air had echt die begin jaren ’90 uitstraling) kwamen we dan aan in Dubai!┬áHier werden we fijn onthaalt door onze vrienden en meegenomen naar hun huisje!

De volgende dag, toen de kleine kindjes hun middag slaapje hadden gedaan zijn we naar de Dubai mall geweest. Wellicht niet zo slim om in het weekend te gaan, want boy oh boy wat was het druk! Maar ook enorm indrukwekkend!! Nou hebben we in Doha ook wel heel wat malls deze overtreft toch wel alles hoor. De Dubai mall is zo groot dat er zelfs een heel aquarium in past en een zoo! Say what?!

52ee03ec-ea0e-4605-aec9-d1d55cb602c7

Als je dit ziet, dan is dat toch bizar!

Vlakbij de Dubai mall zijn we uit eten geweest en hadden we een spectaculair uitzicht op de Burj Khalifa en de gave show die hierbij hoort.

 

De tweede dag zijn we gezellig met de kids gaan lunchen op een plekje waar we eigenlijk per ongeluk terecht kwamen! Te midden van een soort van industrie terrein kwam we bij een heel schattig lunchplekje aan. We zouden eigenlijk ergens anders gaan eten, maar helaas ze hadden pech in de keuken en konden niks voor ons maken. Eenmaal in het nieuwe lunch tentje aangekomen kwamen we in een schattig mediterraans uitziend straatje aan met super leuke winkeltjes!

De rust die hier midden in deze stad te vinden was vond ik heerlijk! Bij The Collective zijn we naar binnen gegaan en troffen we allemaal leuke winkeltjes aan! Kleine concept stores met de meest mooie producten!

 

Van wat ik gezien heb van Dubai was het een hele gave ervaring en ik denk dat als je jong en single bent je er een heerlijke tijd kunt hebben en het uitgaansleven er geweldig is. Toch besefte ik mij dat ik het fijn vind dat ik in Doha woon en niet in Dubai. De rust die hier nu nog is en het kleine dat trekt mij wel!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie