Eco by Sonya Hempitan body tan water review

Een aantal weken geleden heb ik de geweldige Eco By Sonya Face Tan Water Tanning Serum al geprobeerd. Een natuurlijke zelfbruiner voor je gezicht en ik was gelijk een groot fan! Een natuurlijk ogend bruiner gezicht zonder al die chemische troep of het sinaasappel kleur effect.

Ik gebruik dit product vaak en het is niet alleen goed voor een kleurtje maar ook voor je huid. Win – Win!

Aangezien ik zo een groot fan ben van dit product kon ik ook niet wachten om te testen met een ander product uit de lijn van Eco by Sonya. Namelijk de Hempitan Body Tan Water en de speciale handschoen om het product goed mee aan te brengen.

De producten zien er weer geweldig en luxe uit en zijn daarnaast mooi verpakt. De fles doet me ook erg denken aan de verpakking van de Face Tan Water en de handschoen heeft twee kanten die je kan gebruiken afhankelijk van welk soort product je gebruikt (water of mousse).

Deze Body Tan Water is organic, vegan en natuurlijk en beloofd een diepe bruining. En dat klinkt echt als muziek in mijn oren! Tijd om te testen.

De dag voor het aanbrengen heb ik mijn benen goed gescrubd en geschoren zodat ze er helemaal klaar voor waren.

Het is belangrijk dat de fles goed geschud wordt voordat je hem gaat gebruiken en dat heb ik dan ook gedaan. Vervolgens heb ik op een armlengte afstand flink gesprayd en vervolgens met draaiende bewegingen met de gladde kant van de handschoen de Tan Water uit en ingesmeerd.

Hempitan Body Tan Water ruikt echt heerlijk en ik vind het super fijn dat het ook nog eens lekker snel intrekt en niet afgeeft! En met de handschoen smeert het ook nog eens super makkelijk uit.

De eerste keer heb ik het één uur laten intrekken en vervolgens heb ik gedoucht. Ik zag na dat uur gelijk een mooi effect maar het mocht van mij nog wat donkerder en daarom heb ik de dag erna weer gesprayd en vervolgens ben ik gaan slapen zodat het goed kon intrekken.

Wauw, ik was echt ontzettend verast over het ontzettend goede effect van deze Body Tan Water! Mijn benen zagen er ontzettend mooi en natuurlijk bruin uit en daarnaast hebben mijn benen nog nooit zo zacht aangevoeld. Hempitan verzorgd dus ook echt en dat is natuurlijk een extra pluspunt!

Ik waarschuw je alvast voor de eerste foto van mijn benen zonder gebruik van het product want die geven gewoon licht in het donker! Maar daardoor is het effect des te beter te zien! Op foto 1 zie je mijn natuurlijke benen, op de tweede foto nadat de Body Tan Water één uur was ingetrokken en op de derde foto zijn mijn benen te zien de ochtend na een nacht intrekken. De foto’s zeggen genoeg!

4B4D32F3-CCC4-4C57-AFDF-04515BC40ECD.JPG

Ik kan niet meer zonder! Zeker nu de herfst en wintermaanden eraan komen en mijn huid weinig zon gaat zien.

Love it!!

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie