A Brend Jewelry

Sieraden zijn in mijn optiek de perfecte accessoires om jezelf een makeover mee te geven. Een paar vavavoom oorbellen kunnen je outfit helemaal afmaken voor een feestje of met sobere sieraden juist een chique franse uitstraling geven. Net waar jij zin in hebt!

Daarom ben ik er ook zo gek op! Perfect om jezelf mee uit te drukken, mee te experimenteren en af te wisselen. En daarom blijf ik het ook geweldig vinden om nieuwe sieraden merken te ontdekken.

Dus toen ik laatst bij de Sample Sale in Amsterdam Noord met dit te gekke sieraden merk in aanraking kwam ging mijn jewelry hartje heel snel kloppen. Eigenzinnige, unieke en vooral beeldschone sieraden van het merk A Brend. En natuurlijk ging ik niet met lege handen naar huis, dat snap je!

IMG_4973

Dit mooie merk is opgericht in 2012 door Brenda Hendriks. Een voormalig AMFI studente die ook meerdere cursussen edelsmid heeft gevolgd. De sieraden zijn een mix van het prachtige Bali en het cosmopolitische van wereldsteden en dat zie je absoluut terug in de prachtige designs. Twee keer per jaar komt er een nieuwe collectie uit en de items zijn handgemaakt. Super mooi!

Hierbij mijn favoriete items uit de huidige collectie:

Aily-Gold-Plated
Aily – €39,95
Pazz-Gold-Plated-1.jpg
Pazz – €24,95
Jobe-Gold-Plated-1.jpg
Jobe – €74,95

a-brend.com

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie