Maium regenjassen

We ontkomen er niet meer aan. Het is herfst in Nederland. En ik ben echt gek op het feit dat je ander soort kleding kan dragen en de kleuren die de herfst met zich meebrengt. Maar o wat haat ik de regen!

Want als je moet fietsen door de regen ontkom je niet aan een regenjas of regenpak. En als je dan eindelijk op je werk bent aangekomen voel je helemaal plakkerig. Daar wordt niemand blij van!

Nu fiets ik regelmatig naar werk maar ik vertik het echt om een regenbroek aan te schaffen. Die dingen zijn echt super on-charmant, naast het feit dat die dingen niet in lengte maten komen waardoor het er nog erger uitziet en je er niet fatsoenlijk in kunt fietsen!

Maar ja een natte jeans is ook geen pretje! Daarom maakte ik een gelukssprongetje toen ik dit Nederlandse merk voor het eerst zag!

ORIGINAL_DUO_B

Maium is namelijk een regenjas merk met iets geniaals! Door middel van twee ritsen aan de zijkanten van je jas kun je je benen afdekken wanneer je op de fiets zit. Echt geniaal! Droge benen zonder regenbroek!

Daarnaast hebben ze ook nog allemaal leuke kleurtjes en prints en is het merk ontzettend duurzaam. De jassen worden namelijk gemaakt van gerecycled plastic flessen. Top!

maium.nl

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie