Zelfbeeld

Kennen jullie dit gevoel? Je kijkt naar foto’s van jezelf van 5 á 10 jaar geleden en denkt: jeetje wat was ik daar dun en jong. Maar in die periode zag je jezelf helemaal niet zo! Hoe komt het dat ons zelfbeeld soms zo anders is ten opzichte van de werkelijkheid?

De meeste vrouwen zijn eigenlijk nooit echt volledig content met zichzelf en dat is zo onwijs zonde! We willen altijd nog dunner of strakker zijn. Krullen in plaats van stijl haar of minder rimpels. Maar doordat we ons zo focussen op alles wat er nog niet “goed” is zien we niet meer wat er wel goed en mooi is!

En überhaupt het idee dat er aan de gemiddelde vrouw iets niet goed is, is natuurlijk super gek! Zolang je gezond bent en goed in je vel zit ben je natuurlijk gewoon goed.

f35d4080aa65fe006f577bb380b0e76d

Zeker met het oog op de mini mensjes om me heen vind ik het belangrijk dat wij vrouwen (ook mannen natuurlijk) dit beter realiseren zodat we een gezond zelfbeeld ook aan onze mini’s kunnen doorgeven! Want dat gun je iedereen!

Daarom ga ik meer mijn best doen om blij met mezelf te zijn zoals ik op dit moment ben en mezelf soms door de ogen te zien van iemand die veel om mij geeft.

Self love baby!

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

 

Geef een reactie