Off to Dubai

Vandaag reizen we van Doha naar Dubai… een andere stad in het midden oosten. Je zou zeggen dat dit een gemakkelijke reis is, maar sinds de blokkade is dit niet meer zo makkelijk! Daarom reizen we eerst van Doha naar Muscat (Oman) en van daaruit gaan we door naar Dubai!

Ik ben enorm benieuwd hoe Dubai zal verschillen van Doha en of dit überhaupt verschilt!

Doha is een vrij klein en rustig stadje, men bouwt zich suf en probeert toeristen aan te trekken. Ze bereiden zich voor op het WK in 2022, maar in Dubai is men natuurlijk al lang bezig met het trekken van toeristen en menig BN-er is hier ook al wel op vakantie geweest! Dat zal een enorm verschil zijn! Palm tree island zou vergelijkbaar moeten zijn met the pearl hier in Doha. Waar wij momenteel wonen!

Waarom we naar Dubai gaan? Wij gaan gezellig langs bij vrienden van ons en blijven daar dan ook logeren!

Ik ben zeer benieuwd naar de highlights van Dubai en de sfeer die deze stad met zich mee brengt!

Hebben jullie nog tips? Wat mag ik echt niet missen?

Ik hou jullie op de hoogte van mijn reis!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie