Trend: de zwarte wasbak

Normaal gesproken zijn de wasbakken in onze badkamer of keuken vaak wit, een kleur waar niemand van opkijkt! Toch kom je steeds meer variatie tegen en worden onze woningen mooier en mooier! Ook zoiets simpels als een wasbak kan enorm veel verschil maken in je interieur!!

Zelf hou ik enorm van de kleur zwart! Zowel in mijn kleding als in ons huis is zwart vaak genoeg terug te vinden! Hier in Doha kunnen we helaas dit soort dingen niet veranderen aan het huis maar wanneer we in Amsterdam weer zouden wonen is dit zeker iets wat ik erg mooi zou vinden! Mits het natuurlijk in je huis past!

Vooral de combinatie van een zwarte ronde wasbak met hout vind ik zelf enorm mooi en geeft optisch gezien een hele ruimtelijke sfeer! Als ik hiernaar kijk krijgt je badkamer zo gelijk een hotel sfeer!!

Zoals je kunt zien kan je elke kleur hier ook bij voegen en is wordt je badkamer zo gelijk een echte eye catcher! Zelf hou ik ervan als de muur dan een neutrale kleur krijgt zodat je wasbak er echt uit springt!

IMG_7101

Op deze afbeelding kun je naar mijn idee heel goed zien hoe mooi, elegant, simpel en toch ook chique een zwarte wasbak eruit kan zien!!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie