Luisterboek Geheim Leven

Naast podcasts luister ik de laatste tijd ook naar luisterboeken en dat is echt super fijn! Een tijdje terug begon ik aan het luisterboek “De bijenhouder van Aleppo” maar helaas kon ik niet echt wennen aan de vertelstem en ben ik overgegaan naar het luisterboek “Geheim Leven”.

Carly Wijs spreekt dit boek in en haar stem is onwijs fijn om naar te luisteren! Na de eerste aflevering van Geheim Leven wist ik gelijk dat ik dit verhaal zo snel mogelijk wilde afluisteren. Hetzelfde gevoel dat je krijgt na het lezen van het eerste hoofdstuk van een heel goed boek.

Geheim Leven speelt zich af in verschillende tijden in de geschiedenis en gaat over een gezin, kinderen en kleinkinderen. Oftewel drie generaties. Het boek is gebaseerd op een waargebeurd verhaal maar is hier en daar wel aangepast, aangevuld en veranderd.

Het verhaal start bij Catharina in 1918. Een levendige tiener met een sterke mening en een hele intelligente dame. Catharina is hartsvriendinnen met Dymphna maar dan krijgen beide tieners de Spaanse Griep die Dymphna helaas niet overleefd. Een gebeurtenis die het hele leven van Catharina en haar latere leven en het leven van haar kinderen zal tekenen.

Het is een onwijs mooi “luister” boek en je wilt het hele boek weten hoe alles samenkomt en wat er gaat gebeuren.

Een echte aanrader en ook zeker als luisterboek!

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie