Feest

Het is bij ons bijna feest!! Onze kleine meid wordt binnenkort 1 en dat moet natuurlijk gevierd worden! Omdat we tijdens haar verjaardag thuis in Doha zijn moesten we hier op zoek naar feestversiering en ik kan je zeggen dat vond ik best wel een uitdaging! Want om nou 20 euro voor 1 slinger te betalen is toch wel een beetje zonde van je geld!

Uiteindelijk zijn we bij de Hema (ja ja die hebben ze hier ook!) goed geslaagd en kunnen we het huis gaan omtoveren! Al heeft ze natuurlijk geen flauw benul van het feit dat ze jarig is, het is een bijzonder moment en dat moet gevierd worden!! Online ben ik de afgelopen tijd gaan zoeken naar leuke cadeautjes, inspiratie om te versieren en feest taartjes!! Dit laatste wist ik eigenlijk al heel snel wat ik wilde, maar helaas deze zijn hier niet te krijgen! Toch wil ik jullie deze prachtige taartjes niet onthouden en met taartjes bedoel ik eigenlijk kunststukjes! Wat wauw wat zien de creaties van Sticky Flour er toch mooi (en lekker) uit zeggen!

Dit ziet er toch heel prachtig uit! Deze foto’s zijn afkomstig van de Instagram pagina van Sticky Flour en deze pagina is een van mijn favorieten! Helaas konden wij nu dus niks bestellen en krijgt ze een taartje van Magnolia Bakery, maar zodra we weer in Nederland zijn wil ik alsnog een mooie taart van Sticky Flour voor onze kleine dame! Een verlaat verjaardagsfeestje zullen we maar zeggen! Binnenkort vertellen wij je nog meer hierover!!

Voor de feestversiering zijn we dus naar de Hema gegaan! En boy wat hebben ze daar leuke dingen zeg! Het is lang geleden dat ik voor verjaardagsversiering gekeken heb (mijn verjaardag werd meestal in de stad gevierd onder het genot van een hapje en wijntje!) en wat is die zoektocht leuk! Nou is de Hema hier vrij klein, maar ze hebben hele toffe items!

Dit is onze aankoop tot nu toe! Ik moest mij inhouden, want als het aan mij ligt komen er nog tien slingers bij! Wellicht een beetje overweldigend voor de kleine dame! Maar als je op de site kijkt zie je nog veel meer leuke dingen en die liggen in Nederland natuurlijk volop in de winkel!

Zelf hou ik ook erg van lampionnen!! Ook omdat je ze na een feestje nog steeds fijn kunt gebruiken!

Qua feestje gaat de kleine dame dus niks tekort komen en als ik eerlijk ben qua cadeautjes ook niet hoor! Het keukentje wat we leuk vinden voor haar ligt al in huis en er komen nog veel meer cadeautjes aan!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie