Disney +

Wauw, de drop van Disney + in Nederland kwam vrij onverwachts! En al helemaal het feit dat ons kikkerlandje het try-out land is voor deze nieuwe streamingdienst. En het beste aan dit alles? We kunnen tot 12 november gratis kijken en erna kost een account €6,99 per maand. Niet slecht in vergelijking met de prijs voor een Netflix account. Natuurlijk heb ik gelijk de app gedownload en een account aangemaakt!

De app werkt echt ontzettend makkelijk en ziet er super goed uit! Wat opvalt is dat de films en series die erop staan van hoge kwaliteit zijn gekeken naar de acteurs en titels. Dit is natuurlijk logisch aangezien het Disney films zijn. Dit vind ik zelf heel fijn aangezien er op Netflix ook heel veel B films en series staan.

dims

Aangezien Marvel nu ook van Disney is vind je hier ook alle Marvel films zoals The Avengers en Thor bijvoorbeeld. Maar natuurlijk ook alle Disney klassiekers en dat is echt super leuk en geeft een echt gevoel van nostalgie!

Ik ben vooralsnog erg te spreken over Disney +! De films en series die erop staan zijn top. Zeker met kinderen kan deze streamingdienst super fijn zijn aangezien je alle Disney films in een keer beschikbaar hebt. En laten we wel wezen als je moeder bent vind je het vast niet erg om weer een keertje Pocahontas of Cinderella te kijken.

Het aanbod is wel een stuk kleiner ten opzichte van Netflix maar de prijs is dan ook lager.

Ik zou zeggen maak snel een account aan en test het ook uit nu het nog gratis is!

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie