In between coats

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, ik ben een echte herfst lover!! Heerlijk wanneer het weer omslaat en de ochtenden en avonden al frisser zijn en je het licht weer ziet veranderen! De feestdagen die er langzaam aankomen en waar vele naar toe leven, de lichtjes! De pumpkin spice latte’s van de Starbucks, zoals jullie merken ik ben een enorme herfst fan!

Vaak is het dan net te koud voor een vestje, maar kun je die dikke winterjas ook nog wel even laten liggen! Oftewel tijd voor een tussen jas!! En de Fransen weten precies wat ik bedoel!! Zelf heb ik afgelopen jaar een hele mooie jas gekocht bij het Franse merk Roujé. Zo eentje zoals je hieronder op de foto kunt zien!

De jassen lijken enorm warm, maar dat valt op zich mee en is eigenlijk perfect voor de herfst! Deze toffe oversized jacket staat naar mijn idee stoer en elegant tegelijkertijd! Ik draag hem op een skinny jeans met hakjes eronder of juist op een jurkje met stoere boots!

IMG_7489

Een andere jas waar ik momenteel helemaal weg van ben is van het merk Antik Batik!  Deze patchwork denim jas is toch super stoer!! Oké je moet ervan houden, maar zelf zou ik deze zo dragen! En denim on denim kan zeker weten!

Zelf heb ik een jurk van Antik Batik waar ik nu al lang heel erg blij mee ben en veel draag! Het kost een centje, maar je krijgt er ook zeker wat voor naar mijn idee en dat vind ik altijd belangrijk! Ik hou ervan als ik lang met mijn kleding kan doen en ik er nog steeds verliefd op ben!

 

Last but not least hou ik enorm van het merk Sézane!! Hun kleurenpalet is prachtig!

Elk jaar weer komen zij met een collectie waar je in weg droomt! De kleuren en de stoffen zijn zo fijn!

Zoals je ziet hou ik wel van wat stoerdere jassen en mogen ze best wat oversized zijn! Wat ik hier zo leuk aan vind is dat ze op zoveel verschillende manieren gedragen kunnen worden, stoer, schattig noem maar op!

En jullie, waar houden jullie van?

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie