Slaap modus: ON!

Wanneer je ouder wordt komt er een hele wereld op je af aan spullen die je allemaal nodig hebt! En een van de dingen die natuurlijk enorm belangrijk is, is goed beddengoed voor je kleintje!

Toen ons kleine dametje nog echt klein was (oh my ze wordt al bijna 1!) sliep ze elke avond heerlijk in haar lieve Stokke bedje met een heerlijk lakentje over haar heen! Een van de dekentjes die ik toen gebruikte was van Koeka! Een heel fijn merk dat heerlijk zachte en toch ook warme dekentjes verkoopt! Echter hou ik zelf ook wel van wat motiefjes op het beddengoed en na wat zoeken kwam ik bij een heel lief merk terecht, namelijk; Garbo and Friends.

Deze liefelijke printjes en zachte materialen zijn perfect om je kleintje een fijne nachtrust in te geven! Ze maken de kamer net even wat meer sfeer naar mijn idee.

Maatgoed er is natuurlijk ook een periode waarin je kleintje lekker dat hele bed rolt, oftewel de fase waar wij nu in zitten! Ik denk dat ze wel 10 rondjes maakt gedurende de nacht! Dan is een dekentje natuurlijk niet zo handig en kun je beter een slaapzakje aanschaffen! Nou moet ik eerlijk zijn en zijn er momenten dat ik het best wel lastig vind hoe dik het slaapzakje moet zijn! Hier in ons huis kan het aan het begin van de avond behoorlijk warm zijn maar gedurende de nacht toch wel frisjes! Het liefst kies ik dan voor een slaapzakje zonder mouwtjes en dat ik haar een rompertje met mouwtjes en eventueel een broekje aan doe!

Deze slaapzakjes van Nobodinoz zijn naar mijn idee super cute!! Knoop ze alleen wel goed vast, want die kleine mensjes weten altijd trucjes te vinden om alles los te krijgen!

IMG_7413

Naast beddengoed en slaapzakjes is een fijne bedje natuurlijk essentieel! Zelf kozen wij voor de Stokke mini sleepi gekocht! Dit met de fijne mogelijkheid dat het een meegroei bedje is!

Voor ons is deze tot nu toe perfect, maar bij een volgend kindje zou ik het ook leuk vinden om een wiegje te kopen! Bijvoorbeeld eentje van Bermbach handcrafted.

Deze prachtige wiegjes en kinderbedjes zijn handgemaakt van rotan. De site is ook zeker de moeite waard om eens op te kijken! http://www.bermbach-handcrafted.de

Zelf hou ik er wel van wanneer er zoveel mogelijk natuurlijke kleuren en materialen gebruikt worden in een baby/kinderkamer! Ik probeer de sfeer in het kamertje van onze dochter dan ook rustig te houden. Geen felle kleur op de muur en niet te veel verschillende kleuren. Ook al houden kinderen vaak van die vreselijk schreeuwerige kleuren en zal ze ook zeker zulk speelgoed willen, wil ik haar kamertje juist zo natuurlijk mogelijk houden!

Zelf ben ik er namelijk overtuigd van dat rustige kleuren ook zorgen voor een uitgeruster kind!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie