AH Cold Brew review

Houden jullie er ook zo van om nieuwe producten te testen en uit te proberen? Ik vind dat zelf enorm leuk om te doen en in de supermarkt kijk ik bijvoorbeeld vaak naar nieuwe producten of naar producten die ik nog nooit heb geprobeerd.

Dus toen ik laatst weer thee smaken aan het zoeken was viel mijn oog op de AH Cold Brew thee van het Albert Heijn huismerk. Een ijsthee dus.

De smaak waarvoor ik koos was Ananas en ik was enorm benieuwd naar de smaak. Zou het bijvoorbeeld smaken naar koude thee of is het wel echt een ijsthee smaak? Uitproberen dus!

De verpakking is trouwens mooi en met fijne kleurtjes. Zo’n verpakking waar je gelijk een goed gevoel bij krijgt.

Je vult een glas met ongeveer 150ML water en doet er vervolgens voor ongeveer 8 minuten het zakje in. In de tussentijd moet je het zakje wel bewegen zodat de smaak goed vrijkomt. De kleur van de thee doet me na 8 minuten denken aan normale thee.

En de smaak? De eerste slok vond ik lekker en je proefde de ananas smaak onwijs goed. Helaas ben ik verder niet enthousiast omdat deze Cold Brew een enorme nasmaak heeft die erg “synthetisch” proeft.

Heel erg jammer want zonder die nasmaak had ik het een erg lekker drankje gevonden en een goede gezonde aanvulling op wat je normaal drinkt.

Wat is jullie ervaring met dit soort ijsthee?

http://www.ah.nl/producten/product/wi458260/ah-cold-brew-infusion-ananas

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

2 gedachten over “AH Cold Brew review

Geef een reactie