Pamper modus

De werk week is weer begonnen en vaak komen we dan al snel in een flow van veel gehaast terecht! Soms is het dan even goed om pas op de plaats te nemen en niet te snel te willen gaan, zodat je genoeg energie overhoudt voor de hele week. Zelf heb ik daar toen ik nog werkte vaak bewust aan moeten denken! Ik was geneigd om van hot naar her te racen en geen momentje rust te pakken. Klaar met werk? Dan ga ik naar de sportschool! Klaar met mijn wrok-out, dan nog iets voorbereiden voor de volgende dag en voordat ik het wist was ik midden in de week eigenlijk al enorm moe!

Ook nu ik full-time moeder ben en achter de schermen samen met Lotte bezig ben met een enorm gaaf project moet ik opletten dat ik niet te veel wil doen. Wanneer de kleine overdag haar slaapje doet, dan probeer ik elke ochtend even een “me momentje” te pakken waarbij ik even tot rust kom en de dag fijn kan starten! Want ook al klinkt het wellicht heerlijk elke dag thuis zijn, toch doe ik vaak erg veel (ik ben niet zo goed in stilzitten) en ben je in de avond kapot.

Zo’n “me momentje” hoeft helemaal “groots” te zijn! Zelf kan ik er enorm van genieten om bijvoorbeeld een leuke serie op te zetten en daarbij een heerlijke kop thee te drinken!

(Foto’s afkomstig van Instagram) 

Een hele fijne tip voor lekkere theeën zijn die van By Trinitea!! Enige tijd terug schreef Lotte een blog over dit bedrijf en nee we worden niet gesponsord we zijn echt fan van deze theeën!

IMG_7345

Naast een fijne thee kan ik ook enorm genieten van jezelf in de watten laten leggen door bijvoorbeeld naar de nagelsalon te gaan of een fijne gezichtsbehandeling te geven! Wist je dat je bij de Bijenkorf de optie hebt voor korte massages door Soap Treatment Store!! Zo heb je bijvoorbeeld de 10 min pressure point hand massage of de 10 min neck tension release! Heerlijk toch! En het hoeft dus niet veel tijd in beslag te nemen!

Toen ik nog in Amsterdam woonde haalde ik ook vaak een bosje bloemen! Het liefst pioenrozen!! Deze zijn zo mooi en het maakte mij enorm blij als ik dan thuis weer verse bloemen zag staan!

Het hoeft dus zeker niet iets groots te zijn om even lekker te kunnen ontspannen! Neem na je werk een lekker bad of fijne douche, schenk die lekkere thee in of ga even zoals ik dat altijd noem “tutteren” en je hebt weer genoeg energie om de rest van de week aan te kunnen!

Wat doen jullie graag om te relaxen?

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie