Euphoria HBO

Wauw HBO heeft het weer geflikt! Na geweldige series als Sex and the City, True Detective en Game of Thrones hebben ze weer een fantastische serie opgeleverd. Mijn collegaatje en ik delen heel vaak serie en film tips met elkaar en zij vertelde mij over deze nieuwe serie met de fantastische Zendaya.

Ik was geen enkele serie meer aan het volgen dus ik kon gelijk met deze nieuwe serie Euphoria beginnen.

Jeetje na de eerste aflevering was ik gelijk hooked en heb ik de serie binnen een paar dagen afgekeken.

Euphoria is een enorm rauwe serie die niets aan de verbeelding over laat. Het is dus absoluut geen Gossip Girl / Pretty Little Liars achtige serie maar het gaat wel over tieners die kampen met allerlei problemen.

De hoofdrol wordt vertolkt door Zendaya en deze meid verdient echt een Emmy voor deze rol. Ze speelt namelijk de rol van een drugsverslaafde tiener die terugkomt naar huis en op school nadat ze een paar maanden eerder vanwege een overdosis was opgenomen in een afkickkliniek.

baac130a2d1ab024c7a9cbffdb15fa83.gif

Ze zit absoluut niet goed in haar vel en dan ontmoet ze het nieuwe meisje Jules. Ze raken gelijk bevriend en zijn letterlijk onafscheidelijk. Maar deze nieuwe dame heeft zo haar eigen problemen.

Verder vertel ik niks over het plot omdat dit enorm zonde zou zijn maar ik ben echt ontzettend enthousiast over deze serie!

Een fantastische serie die voor Amerikaanse begrippen over heel veel grenzen heen gaat.

Kijken dus!

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie