ASMR om in slaap te vallen

Komen jullie soms ook heel moeilijk in slaap? Je bent wel onwijs moe maar in slaap vallen lukt op een of andere manier niet. Wat lezen kan helpen maar het kan juist ook je brein activeren zodat je juist niet in slaap kan komen!

Herkenbaar? Dan heb ik nu echt een perfecte oplossing of in ieder geval een probeersel voor je dat voor mij onwijs goed helpt!

Ik heb het over de ASMR slaap video’s van het YouTube account ASMR Darling.
http://www.youtube.com/channel/UCikebqFWoT3QC9axUbXCPYw

Wellicht zijn jullie zelf ook al bekend met ASMR. Wat staat voor Autonomous Sensory Meridian Response. In een notendop, het gaat om dat tintelende gevoel dat je kan krijgen wanneer iemand over je rug kriebelt of in je oor fluistert. Voor ieder mens is het soort ”trigger” waarvan je dat gevoel krijgt natuurlijk anders.

Het ASMR Darling YouTube account van Taylor Darling staat bomvol video’s met ”triggers” die je helpen om in slaap te vallen. Deze geluiden of ”triggers” zoals zij ze zelf noemt verschillen van water geluiden, tot geknisper en het geluid van bijvoorbeeld een make-up borstel.

hqdefault

Ik dacht in eerste instantie dat ik totaal niet tegen dit soort video’s zou kunnen maar ze zijn super ontspannend om naar te luisteren en het geeft een bizar fijn gevoel!

Daarnaast werken ze echt voor mij en viel ik de eerste keer na 5 minuten al in slaap. Te bizar voor woorden maar o zo fijn!

Love it!

http://www.youtube.com/channel/UCikebqFWoT3QC9axUbXCPYw

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie