On point lettering

Toen wij aan Dutch Gigil begonnen wilden we dit direct zo goed mogelijk opzetten en zijn we ook volledig voor onze blog gegaan! Wat we overigens nog steeds met veel plezier doen! En bij een site hoort natuurlijk ook een logo en dus gingen we op zoek naar iemand die dit voor ons kon maken! Al snel zag ik dat een oud klasgenootje net een eigen bedrijf had opgericht en oa logo’s maakte!! Bingo!

On point lettering is het bedrijf dat zij opgezet hebben en via hen zijn we dus aan ons super mooie logo en handtekening gekomen! Dit super leuke bedrijf is opgezet door Orelie en Nicky!

(foto’s Afkomstig van Instagram)

Samen geven zij workshops om jou te leren hoe je mooie letters kunt maken, maar verzorgen ze ook projecten die een goede boodschap moeten geven of reclame kunnen gebruiken.

Dit ziet er toch super mooi uit!

Zelf zijn wij nog steeds super blij met ons logo, maar ook met de de manier waarop deze twee dames werken! Ze staan open voor alle input, helpen je daar waar nodig is en geven je meerdere opties waar je uit kunt kiezen! Daarnaast, iets wat ik zelf heel fijn vind en kan waarderen is dat niks teveel gevraagd is! En zorgen ze er dus voor dat je als klant helemaal tevreden naar het eindproduct kunt kijken!!

Neem vooral eens een kijkje op hun Instagram pagina en zou je graag wat willen bestellen check dan hun Etsy webshop: OnPointLetter

 

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

PS Oh yes they made it for us!!

Geef een reactie