Baby lichtjes

Sinds ons kleine meisje er is ben ik mij nog meer bewust geworden hoe belangrijk licht kan zijn! Natuurlijk is daglicht enorm belangrijk, ook dit hebben wij als ouder ondervonden maar ook lampjes kunnen zeker van betekenis zijn!

In de nieuwe kamer van onze dochter zijn we nog steeds druk bezig! Inmiddels is de muur geverfd, de meeste meubels zijn er en staat er in ieder geval 1 heel belangrijk lampje! Namelijk een zoutlampje! Deze doen wij elke avond aan vlak voor het slapen gaan en geeft een hele fijne en warme sfeer!

De zoutlamp is erg mooi in je interieur te verwerken en zoals je ziet niet alleen in een babykamer tof!

Een tijdje hadden we ook een roze wolkje, maar je merkte toch dat dit lampje te fel was en onze dochter enorm afleidde. Maar toch moet er nog iets meer komen dan alleen het zoutlampje and I already know what I want!

Ik ben helemaal weg van de creaties van Zoe Rumeau!!! Deze prachtige verlichting is bij Archive Store in Amsterdam te koop en wanneer we weer in Nederland zijn gaan we daar een mooie lamp uitzoeken voor het kleine dametje!! Van ijzerdraad maakt zij niet alleen super mooie verlichting maar ook sculpturen die je bijvoorbeeld aan de muur kunt hangen!!

Dit ziet er toch prachtig uit!! Zelf zou ik graag een mooi hart willen voor aan de muur!! Hopelijk kunnen we het kamertje snel afmaken en nog gezelliger maken met deze mooie verlichting!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

 

Geef een reactie