Hele fijne ontbijt adresjes in Amsterdam

In het weekend vind ik het super fijn om buiten de deur te ontbijten en rustig wakker te worden met een goed ontbijt en heerlijke koffie. Ook een ideaal begin van de dag om bijvoorbeeld met een vriendin af te spreken en lekker bij te kletsen.

Dit zijn mijn favoriete Amsterdamse ontbijt adresjes:

The Breakfast Club
Bij mij om de hoek is een vestiging van The Breakfast Club. De naam zegt al genoeg, een restaurant volledig gericht op ontbijt en een mega aanrader. Zorg wel dat je er vroeg bij bent want dit is een hele populaire ontbijt spot.

Moak pancakes
Aan Moak Pancakes heb ik al eens een blog gewijd. Want deze pannenkoeken zijn ondertussen echt legendarisch. Ze hebben ontzettend veel verschillende soorten maar mijn favoriet blijft toch de pannenkoeken met fruit en siroop. Moak heeft ook meerdere vestigingen in Amsterdam. Ideaal!

Yoghurt Barn
De Yoghurt Barn is ook perfect voor een ontbijt maar ook als lunch adresje. Ik ben echt helemaal gek op de frozen yoghurt waarvan je de toppings zelf kunt uitkiezen. Een soort van ”gezondere” variant ten opzichte van een Mc Flurry en perfect voor de start van een zomerdag.

De Drie Graefjes
Dit is mijn favoriete adresje voor ieder moment van de dag. Want naast de heerlijke taarten hebben ze ook geweldige lunch gerechten maar ook ontbijt wentelteefjes en pannenkoeken. Daarnaast is hier de koffie ook echt super!

Ontbijt jij weleens buiten de deur?

Liefs,

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie