Girl talk

Er zijn van die momenten dan heb je gewoon echt even behoefte aan lekker kletsen met je vriendinnen! Je hart luchten over mannen, fashion en alles wat je bezig houdt!

Ik iemand die heel erg op zichzelf is en graag veel tijd doorbrengt met haar gezin, maar zo nu en dan heb ik echt behoefte aan meiden praat! Iemand die enthousiast mee denkt met mijn gedachten die all over the place soms zijn! Van hak op de tak kunnen springen en ondertussen genieten van een fijnekop  koffie en red velvet cake, of een heerlijk wijntje!

Veel vriendinnen heb ik niet, daar ben ik het type niet voor, maar zowel in Amsterdam als in Doha en Londen heb ik een aantal hele fijne vrouwen waarvan ik blij mag zijn dat het mijn vriendinnen zijn! Waarmee ik enorm kan lachen, mijn hart kan luchten en leuke dingen mee meemaak! Ook al spreek je elkaar soms weinig, dat betekend niet dat er geen vriendschap is!

En in deze after wines blog wil ik graag een shoutout naar al die meiden doen! Ik ben blij met jullie in mijn leven! Het lijkt soms heel vanzelfsprekend dat je vriendinnen hebt, maar dat is het zeker niet!

Een toch ook wel speciale shout out wil ik naar mijn maatje Lotte doen met wie ik natuurlijk samen deze blog deel! We hebben al zoveel samen mee gemaakt en hopelijk komen er nog veel meer avonturen! Je bent mijn getuige geweest en de peetmama van ons kleine meisje en daar ben ik super blij mee!

En jullie? Hebben jullie ook wel eens behoefte aan girl talk? Mocht je iets leuks willen gaan doen en weer eens even genieten van echte girl talk, dan is er momenteel in Amsterdam een enorm leuke high tea te boeken die volledig in het teken van Viktor en Rolf staat!! Say what?! In het Waldorf Astoria hotel in Amsterdam is deze super gave high tea te boeken en kun je dus genieten van food, fashion en hele gezellige gesprekken!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie