Martine Love

Yes het is weer zover! Ik ben echt head over heels op dit super mooie merk: Martine Love. Een tijdje geleden besloot ik daarom dat het tijd was voor een cadeau aan mezelf en bestelde ik een Martine Love jurk.

Wat maakt dit merk nou zo uniek? Ten eerste zijn de jurken handgemaakt, geborduurd en van heerlijke stoffen gemaakt. De stijl van de jurken is tijdloos, vintage en ze zijn van ontzettend hoge kwaliteit.

Het merk staat voor duurzaamheid en is ontzettend elegant. Het idee achter het merk is dat de jurken van oma, op moeder aan dochter doorgegeven kunnen worden en dat vind ik een heel mooi idee!

Ik ging zelf voor een wat langere, donkerdere jurk met een schitterend wit borduursel!

De jurken zijn absoluut niet goedkoop maar wanneer je bedenkt dat de jurken handgemaakt zijn en van hoge kwaliteit dan vind ik het een goede investering en een jurk waar ik nog jarenlang van kan gaan genieten.

Wil je zelf ook zo een mooie jurk scoren? Dan kun je via het Instagram account van Martine Love een DM berichtje sturen en dan nemen ze contact met je op om je maten en wensen door te nemen.

martinelove.com

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s