Reis ideeën

Via het internet kun je tegenwoordig genoeg inspiratie opdoen om vervolgens zelf een hele toffe reis te maken! Zelf struin ik het internet graag af om te kijken of ik mooie nieuwe plekken kan vinden om vervolgens zelf te ontdekken!

Instagram is hier een enorm fijn medium voor!! Er zijn een aantal account waar ik heel blij van wordt en ondanks dat sommige accounts niet zozeer bedoelt zijn als reisblogs maar eerder als fashion blogs doen ze zeker niet onder!

Een van mijn ultieme favoriete account is toch wel die van Sincerly Jules!! Naast dat ze prachtig is, de foto’s veel te perfect en de kleding to die for is, zijn de locaties waar zij komt ook erg mooi! Er zitten genoeg mooie plekken tussen waarvan ik hoop er ooit heen te kunnen gaan.

Een ander account dat ik nog steeds prachtig vind en wat me al heel veel inspiratie gegeven heeft is Followmeto. Opgericht door Murad en Nataly, een prachtig koppel dat de hele wereld over gaat samen. Zij maken de meest mooie en inmiddels iconische foto’s!

IMG_6929

Maar naast deze 2 prachtige accounts vindt je natuurlijk ook nog het toffe account van de New York Times!! Als je door deze pagina heen scolt kom je op de meest mooie locaties uit en krijg ik direct zin om de wereld te verkennen!

Als ik al die foto’s zie besef ik mij vaak dat de wereld zo groot is en nog zoveel te bieden heeft! Je leeft in je dagelijkse leven maar op zo’n klein en veilig stukje!

Ik hoop samen met mijn gezinnetje nog veel mooie plekken te ontdekken! Hebben jullie tips voor mij?

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie