Calle Ocho

Wat kan een mens toch genieten van goed en lekker eten! Daarom blijft het leuk om goede nieuwe adresjes te ontdekken waar je lekker kan eten. Laatst heb ik gegeten bij Calle Ocho een Mexicaans Streetfood restaurant aan de Albert Cuypstraat.

Het is een super gezellig en knus restaurant met felle Mexicaanse tegeltjes en houten tafels. De kaart is net zoals het restaurant zelf, kleurrijk en straight forward!

Je kunt ervoor kiezen om samen met je vrienden gerechten te delen of juist een wat groter gerecht voor jezelf. Ik koos voor dat laatste. Een super lekkere Pulled Beef met banaan en rijst (Ropa Vieja). Dit was echt onwijs lekker!

Wanneer je naar Calle Ocho gaat moet je trouwens ook echt even de huisgemaakte Ice Tea proberen want die is echt heerlijk!

Wat is jullie lievelingseten?

calle-ocho.nl

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie