La Biosthetique Glam Color Advanced Chocolate review

Meiden met krullen die hun haren verven zullen dit probleem wel herkennen. De vervaging van je geverfde haren. Persoonlijk vind ik dit super storend en ik wil ook niet iedere maand bij de kapper zitten om mijn haren opnieuw te laten verven. Dit is én niet bijster goed voor je haar maar natuurlijk ook niet voor je portemonnee.

Dit probleem legde ik daarom voor aan mijn kapster en zij raadde mij vervolgens een kleur conditioner aan die je tussen je verfafspraken kunt gebruiken zodat je kleur mooi blijft. Klinkt goed toch?!

Ik ging voor de kleur Chocolate. Deze kleur komt het dichtst bij mijn geverfde haarkleur in de buurt en was daarom ideaal. Voordat ik ermee aan de slag ging heb ik eerst goed de gebruiksaanwijzing gelezen want het is toch best wel spannend om met een kleur conditioner aan de slag gegaan.

Het eerste punt is ontzettend belangrijk, zorg er namelijk voor dat je geschikte handschoenen hebt want de conditioner geeft af en je wilt dat niet op je handen hebben.

De tweede stap is om je haar te wassen met shampoo en het vervolgens goed droog te maken met een handdoek. Daarna is het tijd om de kleur conditioner aan te brengen. Het is belangrijk om de conditioner goed over je haar te verdelen en vervolgens laat je het 10 minuten intrekken. Dan kun je het uitspoelen en extra verzorgen met bijvoorbeeld een masker.

Dit product is een super goede tussenoplossing! Je behoud je kleur langer en hoeft dus minder vaak naar de kapper.

De kleur conditioner is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

labiosthetique.com/glam-color-advanced-24-chocolate-1

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie