Ouai review

Onlangs vertelde ik jullie over een aantal producent van Ouai het merk van Jen Atkins!! Ik was erg benieuwd naar haar producent aangezien ik er al goede verhalen over gehoord had!!

Sinds de kleine meid er is en ik vaak alleen met haar ben merk ik dat ik niet meer zoveel tijd heb om mij elke dag tip top eruit te laten zien… douchen is soms al een hele opgave, laat staan mijn haar drogen en stylen!

Daar waar ik de kleine meid eerst nog in haar wippertje voor de tv kon zetten zodat ik mijzelf even kon klaar maken voor de dag weet ze zich er nu langzaam uit te wurmen dus helaas dat gaat niet meer! Des te fijner is het nu om de air dry foam van Ouai te kunnen gebruiken! Schermafbeelding 2019-09-09 om 08.19.41

Van mijzelf heb ik een flinke bos krullen, alleen ik heb mijn haar zo vaak stijl gemaakt en is het zo lang dat de krul er snel uit zakt en soms meer op een grote pluizebol. De air dry foam is echt mijn redding nu! Deze foam ruikt ten eerste goddelijk!! Wat heel belangrijk is en werkt daarnaast echt top!

Na het douchen droog ik mijn haar met een handdoek en borstel ik het goed uit, vervolgens spuit ik wat van de foam in mijn handpalm en masseer ik dit in mijn haar. Het voelt totaal niet plakkerig of vettig maar gewoon heel erg fijn! Wat top is, is dat je direct al resultaat ziet! Mijn krullen komen vrijwel direct al terug en zelfs nat zie ik er nu niet als een verzopen katje uit! Wanneer mijn haar eenmaak opgedroogd is, zie ik dat de krul er mooier uitziet! Ik kan de straat op met dit kapsel zonder dat ik het heb hoeven stijlen!

Zelfs s’avonds wanneer mijn haar droog is en al tig keer op een knotje is geweest omdat anders een klein meisje het wel erg leuk vindt om met mijn haren te spelen, zie je nog steeds de krul! Ik denk dat waneer je korter haar hebt de krul nog beter tot zijn recht komt!

Wat mij betreft dus echt een top product en zeker het geld waard!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie