Pampasgras in je interieur

Girls, ik heb een nieuwe obsessie op het gebied van interieur! Deze obsessie is namelijk gedroogd Pampasgras en het staat echt geweldig in ieder interieur!

Pampasgras is een plant die van september tot en met oktober bloeit. De plant staat super mooi in je tuin maar nog mooier is het gedroogd in je interieur. Vanwege deze specifieke bloeitijd is gedroogd Pampasgras ook niet altijd zo makkelijk verkrijgbaar.

Pampasgras is een natuurlijk product en gedroogd waardoor je het lekker lang in je interieur kan hebben staan. En voor iemand die heel slecht met planten is, is dit een absolute uitkomst!

Je hebt veel verschillende kleuren en soorten en dat maakt het heel makkelijk om te combineren in je interieur. Persoonlijk vind ik de natuurlijke varianten en onbewerkt het meest mooie en het beste passen bij de andere kleuren in ons interieur.

Daarom hierbij hele fijne Pampasgras Pinterest inspiratie.

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie