Lotte’s vakantie essentials

Van veel dingen is het niet zo’n ramp wanneer je ze vergeet wanneer je op vakantie bent maar ik kan niet zonder bepaalde items. Mijn vakantie essentials!

Haar zonnebrandspray
We letten tegenwoordig allemaal super goed op onze huid en de bescherming daarvan. Maar een vakantie met zee en zon is echt een killer voor je lokken. Daarom gaat er in mijn koffer altijd speciale haarspray met zonbescherming mee. Scheelt gelijk in je kapperskosten!

Hammam doeken
Ze zijn lekker licht en ze nemen veel minder ruimte in je koffer in, in vergelijking met een badhanddoek! Win-win!

Scrub
Van een mooie bruine kleur wordt iedereen blij maar dat kleurtje wil je vervolgens ook zo lang mogelijk behouden. Daarom is het super goed om al op vakantie je lichaam te scrubben.

Atelier des femmes haarband & hoedje
Alle meiden met donker haar herkennen vast deze struggle. Wanneer je in de zon ligt of loopt worden onze hoofden veel warmer dan de hoofden van de blonde dames. Daarom heb ik altijd meerdere haarbanden en een hoedje mee om mijn hoofd letterlijk en figuurlijk koel te houden. Daarnaast zijn deze items perfect om je babyhaar in bedwang te houden.

Rugzak & een opvouwbare strandtas
Sinds een paar jaar neem ik op vakantie altijd een rugzak mee en ik kan niet meer zonder. Een rugzak draagt zoveel fijner wanneer je steden bezoekt of bijvoorbeeld een natuurpark. Je kunt er lekker veel in kwijt, het ziet er leuk uit en geen pijn meer aan een schouder! Daarnaast heb ik sinds kort ook een opvouwbare strandtas die amper ruimte in neemt. Dan kun je mooi nog dat extra zomer jurkje meenemen.

Blaasontsteking pillen en paracetamol
Je slecht voelen op vakantie is nooit fijn! Daarom neem ik voor de zekerheid altijd een aantal medicijn producten mee waarvan ik weet dat ze perfect voor mij werken. Ik kan namelijk ineens last krijgen van een blaasontsteking en in Nederland heb ik daar de perfecte natuurlijke pillen voor gevonden die ik daarom altijd meeneem. Let er wel even op wat je naar andere landen wel en niet mag meenemen.

Wat neem jij altijd mee op vakantie?

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie