Kaartjes

Alweer ruim 2 jaar geleden kwam ik op de Instagram pagina van Ideeën studio terecht! Ik was op zoek naar een leuk kaartje voor onze trouwerij. Het mocht simpel, want we hebben ook een hele kleine simpele (maar mega mooie) dag gehad. Wel wilde wij graag iets speciaals, iets wat echt bij ons zou passen! Toen ik Ideeën studio zag en wat zij maken was ik eigenlijk direct  verkocht en ook mijn man vond dit erg leuk!

Tegenwoordig zie je het steeds meer, gepersonaliseerde kaartjes!! Kleine portretjes die typisch uitbeelden wie jij bent!

In 2013 werd dit leuke bedrijf opgezet door Jamie en Kiki, twee super leuke meiden met talent voor grafisch ontwerp!! Via mail en whatsapp kon ik mijn wensen doorgeven en niks was te veel! Dat was erg fijn om te merken! Vaak willen bedrijven vooral aan je verdienen en gaat het persoonlijke al snel weg, iets wat wij juist zo belangrijk vonden om over te brengen aan de gasten!

Nadat wij wat foto’s opgestuurd hadden kregen we wat schetsen terug en konden we onze aanpassingen doorgeven! Na een aantal aanpassingen kwam al snel ons uiteindelijke kaartje!

Als je op de Instagram pagina van Ideeën studio kijkt kom je enorm leuke portretjes en kaartjes tegen!

Wat fijn is, is dat de prijzen ook nog eens prima te doen zijn! Vaak wordt er al snel veel geldt gevraagd.

Naast de persoonlijke portretten kun je ook terecht voor je bedrijf, denk aan bijvoorbeeld het ontwerp van een folder of een business kaartje!

Ben je nieuwsgierig geworden kijk dan eens op http://www.ideeen-studio.nl

Veel liefs,

Bibi

 

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie